کنار ملت

حدود ۳۳ درصد از برق تولیدی کشور توسط بخش خانگی مصرف می‌شود

 کنار ملت/ مدیرعامل شرکت توانیر گفت: حدود ٣٣ درصد از کل برق تولیدی کشور که معادل ٣٢ تا ٣٣ هزار مگاوات است، توسط بخش خانگی مصرف می‌شود.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی برق منطقه ای گیلان مصطفی رجبی مشهدی  در نشست گذر از پیک بار تابستان در رشت اظهار کرد: میزان برق مصرف خانگی در ساعت اوج بار تابستان به دلیل استفاده از وسایل سرمایشی به حدود ٥٠ درصد می‌رسد که توصیه می‌شود در ساعات اوج بار مشترکان خانگی تا جایی که امکان دارد از وسایل برقی پرمصرف نظیر اتو، جاروبرقی، ماشین لباسشویی و یا ظرفشویی استفاده نکنند.

وی افزود: طرح های وزارت نیرو و شرکت توانیر برای گذر از پیک، مشوق محور هستند و امسال با اجرای همزمان طرح‌های پاداش صرفه جویی و پویش با انرژی که در آن جوایز بسیار جذابی برای مشترکان خانگی در نظر گرفته شده است، هدف گذاری ١٥ درصدی کاهش مصرف برق محقق خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه در قالب این پویش ضمن تشویق مردم به استفاده درست از انرژی برق، راه‌اندازی سایت و اپلیکیشنی با همین نام نیز راهکارهای مصرف درست برق را به مردم آموزش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه مشترکان می‌توانند از طریق وب اپلیکیشن Ba-energy.ir در جریان این پویش قرار بگیرند، خاطرنشان کرد: در کنار جوایز گسترده‌ای که برای تقدیر از فعالان این پویش در نظر گرفته شده، محتواهای متنوعی برای آموزش راهکارهای مصرف بهینه برق در وب اپلیکیشن با انرژی قرار گرفته است.

وی با اشاره به طرح‌های تشویقی صرفه جویی در مصرف برق، از اختصاص قبض برق رایگان به مشترکانی که مصرف برقشان را کاهش می دهند، خبر داد و گفت: مشترکان متناسب با میزان کاهش انرژی، امتیاز دریافت می‌کنند و با شرکت در قرعه‌کشی از جوایز ارزنده ای مانند خودرو، لوازم خانگی و کالای دیجیتال بهره‌مند می شوند.

رجبی مشهدی ادامه داد: چالشهای تامین برق پایدار در دوران گذار انرژی، یکی از ١٠ اولویت اصلی برنامه های توسعه‌ای کشور است که تدارکات خاصی برای آن پیش‌بینی شده است و با توجه به رشد فزاینده مصرف برق در سال‌های اخیر، عبور موفق از اوج مصرف تابستان پیش رو از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و به همین دلیل لازم است با برنامه ریزی دقیق و اتخاذ تدابیر لازم، از بروز هرگونه خاموشی و کمبود برق در این ایام جلوگیری کنیم.

وی بر اجرای صحیح برنامه مدیریت بار صنایع تاکید کرد و گفت: باتوجه به سهم بسزای صنایع در مصرف برق کل کشور، ضروری است پایش مصرف این دسته از مشترکان و اجرای دقیق تفاهم نامه‌ها به منظور مدیریت بار در استان ها با دقت انجام شود.

وی اضافه کرد: مدیران صنعت برق کشور باید برای جلب مشارکت همگانی در اجرای برنامه های مدیریت مصرف اهتمام ویژه داشته باشند و مسئولان استانی را باصنعت برق در این موضوع مهم و حیاتی همراه کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به ابلاغ ١٨٠ اقدام از سوی وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق در اوج بار تابستان، بیان کرد: اجرای دقیق و نظارت بر اجرای این اقدامات در سطح کشور برعهده شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع برق است و به همین دلیل ضروری است با همکاری و تعامل هر چه بیشتر این برنامه ها پیش برده شود.

رجبی مشهدی خاطرنشان کرد: نیروگاه‌های تولید پراکنده و انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه نیروگاه‌های خورشیدی باید به سرعت در مدار تولید قرار گیرد، زیرا بیشترین میزان تولید این نیروگاه‌ها زمانی است که ما بیشترین ناترازی را داریم که به این طریق می‌توان ناترازی موجود را کنترل کرد.

مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر در سفر یکروزه خود به استان گیلان، ضمن شرکت در نشست گذر از پیک بار تابستان در استان گیلان، از پست برق ۲۳۰ کیلوولت سردار شهید حق بین رشت نیز بازدید کرد.

برچسب ها:

https://kenaremellat.ir/?p=617

آخرین مطالب
5013557
امیر کلاچای مقابل صنعت چای رودسر به برتری رسید
5150263
بازیکن گل‌گهر قرضی به ملوان پیوست
5150920
لزوم بهره مندی از ظرفیت راویان دفاع مقدس در بازگشایی مدارس
5148484
تاریخچه زیارت پیاده حرم امام رضا(ع)؛ از شاه عباس تا زائران بحرینی
171364863
۳۰ شهریور آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره بانوان حریم رسالت است
c44dc347bb
زخم‌های درمان نشده گیلان با حضور مسافران سر باز کرد
171370469
بیش از ۴۰۰ هزار خودرو وارد گیلان شد
1942344_584-1-470
این گزارش تخیلی نیست؛ فیسبوک و اینستاگرام از طریق میکروفون گوشی 24 ساعته ما را شنود می کنند
Collage+Maker-20-Apr-2023-08-10-AM-211
در نقد یک گفتار اهانت‌آمیز به دکتر علی شریعتی
4319910
حفظ صداقت دیجیتال در گروی برچسب گذاری محتوای جعلی هوش مصنوعی

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

همانطور که این پست را مفید دیدید ...

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید!

متاسفیم که این پست برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این پست را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می توانیم این پست را بهبود دهیم؟

مطالبی که ممکن است به آن علاقه داشته باشید